Topping D10s

Osnovni USB DAC visokih performansi

Topping D10s MINI USB DAC CSS XMOS XU208 ES9038K2M OPA2134 DSD 256 PCM 384 audio pojačalo dekoder

(2 recenzije korisnika)

15.576,00 рсд - sa PDV

Topping D10s DAC u crnoj boji sa sabre ES9038Q2M chipom.

Topping D10s – poveznica za karakteristike

Dostupno kao narudžbina na zahtev

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Šifra proizvoda: TOPP_D10S-B Kategorija:
Brend:Topping

Revidirana verzija D10 iz Toppinga. D10s je kancelarijski DAC sa impresivnim mogućnostima u svom cenovnom rangu.

Topping D10s karakteristike

Ova druga verzija uključuje ESS ES9038K2M 32-bitni čip za dekodiranje visoke vernosti, kao i XMOS U208 USB interfejs sa prilagođenim Thesicon drajverom za pokrivanje većine audio formata visoke rezolucije (do PCM 384kHz / DSD 256).

Sa analognim i digitalnim izlazima, to je rešenje za svaku kompaktnu i skalabilnu High-Fideliti instalaciju, sa mnogo opcija za integraciju.


Topping D10s audio kolo

Topping D10s audio kolo
Topping D10s audio kolo

Na vrhuncu tehnologije, Toppingov DAC D10s koristi ES9038K2M čip iz ESS Technologi. Ova komponenta je među najboljim trenutnim hardverskim rešenjima za dekodiranje zvuka visoke vernosti, posebno sa čuvenom HIPERSTREAM 32 BIT arhitekturom. Ovaj model čipa je takođe opremljen naprednim filterima za rekonstrukciju i ima odličnu finoću u diteringu.

Verzija K2M je posebno cenjena kod desktop i mobilnih uređaja, jer troši malo energije i nudi odlične performanse, dok omogućava izuzetno štedljiv dizajn i oblik.


Asinhroni XMOS U208 USB interfejs

Topping D10s asinhroni XMOS USB interfejs

USB-B ulaz (USB-2 standard) radi preko XMOS U208 USB interfejsa. Ovo je referentna komponenta, koja više ne mora da se dokazuje u svetu muzike visoke vernosti, podržava digitalne tokove veoma visoke rezolucije / visoke frekvencije uzorkovanja za precizno, bogato i detaljno iskustvo slušanja.

Ovaj USB interfejs ima asinhronu arhitekturu sposobnu da prevaziđe digitalni šum, kao i podrhtavanje izvora, ako ovaj drugi nema referentne taktove pogodne za upotrebu Hi-Fi zvuka. Ovo značajno povećava audio tačnost u poređenju sa DAC-ovima i zvučnim karticama koje se tradicionalno nalaze na opštem potrošačkom tržištu.


Modularni analogni izlazni stepen

Topping D10s

Izlazni stepen D10s radi sa operativnim pojačalom LME49720NA montiranim na DIP8 nosač. OPA se može ukloniti i korisnik ga lako može zameniti u svrhu testiranja i pronalaženja najboljeg zvučnog potpisa u skladu sa ličnim preferencijama.

Imajte na umu da se ova operacija ne preporučuje korisnicima koji nemaju iskustva sa operacionim pojačavačima. Svaki neodgovarajući model ili nepravilna instalacija može dovesti do oštećenja uređaja.


Panel za povezivanje

Topping D10s - panel za povezivanje
Topping D10s – panel za povezivanje

Analogni izlaz je dostupan na stereo RCA konektoru. Samo ga povežite na pretpojačalo povezano na pojačalo snage, na integrisano pojačalo ili na pasivne zvučnike i audio sistem je već u funkciji. Takođe je moguće povezati analogni izlaz sa pojačalom za slušalice i iskoristiti sve kvalitete D10s kada slušate sa slušalicama.

D10s ima digitalni izlaz dostupan na koaksijalnom SPDIF konektoru kao i optičkom SPDIF konektoru. Ovaj izlaz podržava audio tokove do 24-bit – 192kHz i može ponovo kodirati 1-bitne tokove (DSD) do DOP64.

Ova funkcija – obično odsutna u ovom cenovnom rangu – omogućava vam da zaobiđete fazu konverzije i koristite D10s kao USB na S/PDIF interfejs. D10s zatim može da poveže vaš računar u hodu sa bilo kojim S/PDIF uređajem, što je posebno korisna funkcija za audiofile koji već poseduju moćan DAC kome nedostaje USB ulaz.

USB-B ulaz krajnje desno omogućava povezivanje sa vašim računarom / OTG pametnim telefonom, kao i napajanje uređaja. Ovo poslednje, stoga, ne zahteva dodatni kabl za napajanje, što omogućava uštedu prostora i čistu instalaciju, čak i za najograničeniji desktop u smislu prostora.


Kompaktan i elegantan uređaj

Topping D10s - kompaktan i elegantan

Sa svojim dimenzijama od 103 mm (širina) x 146 mm (dubina) x 37 mm (visina), D10s je jedan od najkompaktnijih stonih HIFI DAC-ova dostupnih na tržištu.

Uređaj je smešten u elegantnom kućištu od 100% brušenog aluminijuma. Robustan, izdržljiv materijal, sposoban da efikasno blokira bilo kakvu buku povezanu sa blizinom drugih elektronskih uređaja, čime se sprečavaju neželjene smetnje u audio signalu.

D10s ima veoma elegantan ekran na prednjoj strani. Poštuje tabelu boja Toppping uređaja i omogućava složene instalacije sa više Topping proizvoda sa homogenim opštim stilom.

Ekran prikazuje u realnom vremenu tip kodiranja audio datoteka koje se reprodukuju (PCM/DSD) kao i frekvenciju uzorkovanja digitalnog toka. Omogućava vam da na prvi pogled proverite da li konverzija ide kako je planirano i da DAC radi u najboljim uslovima.


 

Težina 0,323 kg
Dimenzije 10,3 × 14,6 × 3,7 cm
Boja

Proizvođač

Napajanje

DC5V / 0.5A (USB punjač)

Izlazi

Ulazi

USB

Impedansa

20Ω

Frekventni raspon

20Hz-20kHz(+0.1dB), 20Hz-40kHz(+0.4dB)

Displej

Prilagođena digitalna cev

USB In

44.1kHz- 384kHz/16Bit-32Bit
DSD64-DSD256(Native)
DSD128(Dop)

OPT/COAX Out

44.1kHz- 192kHz/16Bit- 24Bit
DSD64 (Dop)

Specifikacija dekodiranja (LineOut/USB In@96kHz)

THD+N @1kHz A-wt: <0.0002%
SNR @1kHz A-wt: 120dB

Sadržaj pakovanja

Topping D10s - sadržaj pakovanja

  • Uređaj D10s x 1
  • USB kabel x 1
  • Korisničko uputstvo x 1
  • Garancijska kartica x 1

2 recenzije za Topping D10s MINI USB DAC CSS XMOS XU208 ES9038K2M OPA2134 DSD 256 PCM 384 audio pojačalo dekoder

5,0
Na osnovu 2 recenzije
5 zvezdica
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
1-2 of 2 reviews
  1. 👍

  2. Solidan DAC

Dodaj recenziju

Otkaži

P & O

Još uvek nema pitanja

Postavite pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Korpa
Odaberi model

Ostavićete za sobom punu korpu?

Unesite svoje podatke da biste sačuvali sadržaj svoje korpe za kasnije. Ko zna, možda dobijete popust?

Scroll to Top
Ne propusti akcije i nove proizvode! Prijavi se na Stereokod bilten.
What Our Clients Say
69 recenzija
0
VAŠA KORPA
  • No products in the cart.