TWS NB2 Pro je osvojio nagradu za dizajn Red Dot za 2021. godinu

csm 2021 PD RD 2a96fb376b

Nedavno je nemački Red Dot Design Award objavio svoju listu pobednika za 2021. Edifier TWS NB2 Pro, prave bežične Bluetooth slušalice sa smanjenjem buke izdvojile su se od konkurencije iz 60 zemalja i osvojile konačnu ocenu. Nemačka nagrada za dizajn Red Dot, koja je uspostavljena 1955. godine, jedno je od najuticajnijih dizajnerskih takmičenja na svetu. Takođe je prepoznat kao međunarodna prepoznatljiva oznaka za kreativnost i dizajn.

Bežične slušalice NB2 PRO
Edifier TWS NB2 Pro

Edifier TWS NB2 Pro usvaja jedinstvenu estetiku dizajna. Okrugla školjka je kombinovana sa tri boje, nazvane “mirna bela”, “tiha crna” i “elegantna siva”. Kožni uzorak se dobro uklapa u trenutne vrhunske inteligentne mobilne proizvode. Štaviše, kriva strukture slušalica potpuno odgovara konturi ljudskog uha. Zato nošenjem ovih slušalica može izbeći neprijatne bolove u ušnoj školjci.

Što se tiče tehnologije, TWS NB2 Pro postiže dubinu smanjenja buke od -38 db. Kombinacija sa dva mikrofona može precizno da uhvati šum za bolju transcendenciju. Osim toga, TWS NB2 Pro probija akustičnu maštu i inovira 3D tehnologiju podizanja zvuka, koja pokazuje impresivniji zvučni efekat i bolji osećaj na licu mesta.

TWS NB2 Pro karakteriše analogna tehnologija za poništavanje buke koja blokira srednje do niske ambijentalne frekvencije, dajući korisnicima uravnotežen zvuk bez spoljnih smetnji. Oblik je inspirisan origamijem – u stvari, ivice izgledaju kao da su presavijene od metala. U suprotstavljanju ravnih i zakošenih površina, odvija se međuigra svetlosti i senke, dajući proizvodu gotovo skulpturalne kvalitete.

Izjava žirija

TVS NB2 Pro prikazuje složen, avangardni jezik dizajna. Posebno je impresivna pažljivo orkestrirana međuigra svetlosti i senke na površini proizvoda.

Originalni izvori: Dobitnik nagrade Red Dot Design Avard 2021 – TWS NB2 Pro

Korpa
Odaberi model

Ostavićete za sobom punu korpu?

Unesite svoje podatke da biste sačuvali sadržaj svoje korpe za kasnije. Ko zna, možda dobijete popust?

Scroll to Top
Ne propusti akcije i nove proizvode! Prijavi se na Stereokod bilten.
What Our Clients Say
69 recenzija
0
VAŠA KORPA
  • No products in the cart.