Politika privatnosti – stereokod.rs  

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se vaši lični podaci prikupljaju, koriste i dele kada posetite web trgovinu “Stereokod” (“Web stranice”) u vlasništvu firme Stereokod d.o.o.

LIČNI PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

Kada posetite web stranicu, automatski se prikupljaju određeni podaci o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem web pregledaču, IP adresi, vremenskoj zoni i kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Osim toga, dok pregledate naše  web-stranice prikupljamo podatke o pojedinim stranicama ili proizvodima koje pregledate, koje web stranice ili pojmovi u pretraživanju su vas uputili na naše web stranice, kao i informacije o načinu interakcije s našim stranicama. Ove automatski prikupljene podatke nazivamo “Podacima o uređaju”.

„Podatke o uređaju“ prikupljamo pomoću sledećih tehnologija:

  •  “Kolačići” su datoteke koje se postavljaju na vaš uređaj ili računar i često uključuju anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće, posetite https://www.allaboutcookies.org.
  •  “Nadzorni zapisi” služe za praćenje događaja na web lokaciji i prikupljanje podataka – uključujući vašu IP adresu, vrstu pregledača, pružaoca Internet usluga, stranice za preusmeravanje, datum i vremenske oznake.
  •  “Web signali”, “oznake” i “pikseli” su elektronske datoteke koje se koriste za čuvanje informacija o načinu pregledanja „Web stranica“.

Osim toga, kada odaberete kupovinu putem ovog „Web mesta“, prikupljamo vaše lične podatke koji nam služe za izvršenje vaše narudžbe. Lični podaci uključuju vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, način plaćanja, adresu e-pošte i telefonski broj. Ove podatke nazivamo “Podacima o narudžbi”.

Kada se ovde pozivamo na “lične podatke”, smatramo da su lični podaci i „Podaci o uređaju“ i „Podaci o narudžbi“.

KAKO KORISTIMO VAŠE LIČNE PODATKE?

„Podatke o narudžbi“ prikupljamo prvenstveo kako bismo ispunili vaše narudžbe zadate na web-stranicama (uključujući obradu podataka o plaćanju, uređivanje dostave i izdavanje računa i/ili potvrda narudžbi). Osim toga, prikupljene „Informacije o narudžbi“ koristimo:

  • •Za komunikaciju s vama;
  •  Za praćenje naloga, kako bismo eventualno otklonili potencijalne rizike ili prevare;
  • Kada je to u skladu s vašom saglasnošću, šaljemo vam dodatne informacije koje se odnose na naše proizvode ili usluge.

„Podatke o uređajima“ koje prikupljamo, upotrebljavamo u cilju 1) otkrivanja potencijalnih rizika i prevara (putem IP adrese), 2) kao i za optimizaciju i poboljšanje funkcija naših web stranica (na primer, analizirajući kako naši korisnici pregledaju i komuniciraju putem naših web stranica, u cilju uspeha naših prodajnih i oglasnih kampanja).

DELJENJE VAŠIH LIČNIH PODATAKA

Vaše lične podatke ograničeno delimo s trećim stranama, i to isključivo u cilju postizanja bolje komunikacije sa klijentima i u cilju realizacije narudžbi. U nastavku su navedeni slučajevi kada delimo podatke:

  • Google Analytics, koja nam omogućuje bolje razumevanje kako naši korisnici upotrebljavaju web-stranice. Na koji način Google upotrebljava vaše lične podatke možete pročitati ovde: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Kako možete isključiti uslugu Google Analytics možete pročitati ovde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Ponekad moramo podeliti Vaše lične podatke sa trećim stranama u cilju zadovoljenja važećih zakona i propisa. Npr. to se čini ako je potrebno udovoljiti nekom sudskom nalogu, nalogu za pretragu ili nekom zakonski određenom zahtevu koji će zaštiti naša prava.

DELJENJE KOD OGLAŠAVANJA

Kao što je ranije napomenuto, lični podaci se takođe mogu koristiti kod pružanja ciljanih oglasa ili marketinške komunikacije, za koje smatramo da vam mogu biti od interesa. Za više informacija o tome kako funkcioniše ciljano oglašavanje, možete posetiti informativnu stranicu mrežne oglašivačke inicijative (“NAI”) na https://thenai.org/about-online-advertising/faq/?tab=2.

Ako ne želite da budete deo ciljanog oglašavanja, možete ga isključiti na:

Osim toga, možete se isključiti iz nekih od ovih usluga na portalu za isključivanje digitalnog oglašavanja na adresi: https://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN.

NE PRATI

Napomena: Signal „Ne prati“, ako je postavljen i dolazi iz vašeg pregledača, ne menja ponašanje naših web stranica, ni način i opseg prikupljanja podataka.

VAŠA PRAVA

Na vaš zahtev omogućićemo pristup vašim ličnim podacima prikupljenim u interakciji s vama. Isto tako, slobodni ste da zatražite ispravljanje, ažuriranje ili brisanje ličnih podataka iz naše baze podataka. Ako želite da ostvarite ta prava, molimo kontaktirajte nas koristeći email ili pisani kontakt, kojeg dajemo u nastavku.

Vaši lični podaci („Podaci o narudžbi“) se koriste isključivo u svrhu realizacije sklopljenih ugovora (na primer, ako izvršite narudžbu putem stranice) i u svrhu postizanja legitimnih poslovnih interesa koje smo naveli u ovoj politici.

Napomena: u specijalnim slučajevima, zbog  interakcije sa servisima za ciljano oglašavanje, kao što su Google, Facebook i Instagram, neki vaši lični podaci mogu biti posredno preneti izvan Europe, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

ZADRŽAVANJE PODATAKA

Kada pokrenete narudžbu robe putem ovih web stranica, zadržaćemo vaše „Podatke o narudžbi“ u našoj evidenciji, osim ako posle narudžbe niste zatražili njihovo brisanje.

MALOLETNICI

Naručivanje i kupovanje na ovoj stranici nije namenjeno osobama mlađim od 16 godina.

PROMENE

S vremena na vreme zadržavamo pravo promene pravila o privatnosti, kako bismo sledili naše promene, kao i iz operativnih, zakonskih i regulatornih razloga.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija o našoj politici privatnosti, ako imate dodatna pitanja ili želite da podnesete žalbu, molimo kontaktirajte nas putem e-maila na adresu: stereokodns at gmail.com ili poštom, koristeći sledeću adresu:

Stereokod d.o.o, Ilije Birčanina 33, 21000 Novi Sad.

Korpa
Odaberi model

Ostavićete za sobom punu korpu?

Unesite svoje podatke da biste sačuvali sadržaj svoje korpe za kasnije. Ko zna, možda dobijete popust?

Scroll to Top
Ne propusti akcije i nove proizvode! Prijavi se na Stereokod bilten.
What Our Clients Say
69 recenzija
0
VAŠA KORPA
  • No products in the cart.