Imate li pitanje?
Kategorije
< Sve teme
Štampaj

Edifier

REZIME

Edifier logo

Edifier® Technology Company, Ltd je izrasla iz male nacionalne kompanije osnovane u Pekingu, Kina u maju 1996. godine, koja se prvobitno fokusirala na domaće tržište Kine, na kojem je danas tržišni lider. Od osnivanja, Edifier je izrastao u veliku međunarodnu organizaciju, šireći svoje operacije u Severnu Ameriku, Južnu Ameriku, Evropu, Bliski istok i Azijsko-pacifičke regione. Trenutno ima prodajne kancelarije u Kanadi, Hong Kongu, Kini, Australiji i Argentini sa istraživanjem i razvojem proizvoda i strateškim dizajnom u Vankuveru, Kanada i Pekingu, Kina.
Kao vertikalno strukturisana/integrisana kompanija, Edifier se bavi internim istraživanjem i razvojem, dizajnom proizvoda, alatima i brizganjem plastike, proizvodnjom štampanih ploča (PCB), dizajnom i montažom, montažom kućišta od drveta, sitoštampom, dizajnom i montažom pretvarača (zvučnika), finalnom montažom i globalnim marketingom i prodajom za sve Edifier brendirane proizvode. Edifier upravlja sa svoja dva proizvodna pogona u isključivom vlasništvu, koji godišnje proizvode i distribuiraju širom sveta preko 8 miliona audio jedinica. Proizvodni pogoni se nalaze u industrijskom parku Songshan Lake, u Dongguanu, Kina, a drugi se nalaze u Pekingu, Kina. Sve u svemu, Edifier i Edifier International zapošljavaju više od 3.000 ljudi širom sveta, sa distributerima koji su trenutno imenovani u više od 70 zemalja.

Edifier International je specijalizovan za dizajn i proizvodnju vrhunske potrošačke audio elektronike za životni stil i multimedijalna tržišta, pružajući širok izbor koji odgovara ukusu svakog pojedinca. Edifier International je poznat po svom razvoju i upotrebi akustične tehnologije, vrhunskim standardima proizvodnje i beskompromisnom kvalitetu u dizajnu i proizvodnji audio elektronike. Edifier je posvećen izvrsnosti na svim audio tržištima na kojima posluje, što uključuje PC audio, multimedijalni audio, audio sa priključkom, IT lifestile audio i kućni zvuk. Edifier je posvećen tome da se istakne i proširi audio iskustvo u daljem razvoju kako globalnog brenda tako i prepoznatljivosti proizvoda, sa strašću za zvukom.

Edifier nastavlja da proširuje svoje poslovanje i prisustvo, krećući se ka cilju da postane svetska klasa, međunarodno priznata kompanija specijalizovana za kvalitetna audio rešenja za industriju potrošačke elektronike koja se stalno razvija.

BRENDIRANJE

Edifier je osvojio mnoge međunarodne nagrade, kao što su „Red Dot Design Award“, „CES Design and Engineering Award“, „JIDPO Design award“ (Nagrada Japanskog udruženja za industrijski dizajn) i iF Design Award. Edifier je 2012. godine kupio japansku kompaniju Statk Ltd., koja je bila poznata po brendu statičnih slušalica. U 2016, Edifier je sarađivao sa vodećim američkim brendom slušalica za tablete Audeze LLC kako bi implementirao svoju globalnu tržišnu strategiju. Edifier je objavljen na mnogim vrhunskim medijskim sajtovima, uključujući Forbes, Yahoo, CNBC, CNET i druge.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Edifier Angel Sound Foundation

Preko Edifier Angel Sound Foundation, Edifier pomaže deci sa oštećenim sluhom da otkriju moć zvuka.

U Kini trenutno ima preko 800.000 dece sa oštećenjem sluha. I svake godine se rodi još 20.000 do 30.000 dece sa oštećenim sluhom.

Iako rana medicinska intervencija putem kohlearnih implantata može efikasno da povrati sluh, cena uređaja, operacije i rehabilitacije često sprečava porodice sa niskim primanjima da potraže pomoć, čime se propušta kritični period.

Edifier je 2007. godine pokrenuo fondaciju Edifier Angel Sound sa donacijom od 2 miliona ¥, a zatim 2009. sa još milionom ¥. Kroz inicijativu, više od 60 dece sa oštećenjem sluha iz porodica sa niskim primanjima dobilo je kohlearne implantate.

U 2013. godini, Edifier je obnovio svoju posvećenost Edifier Angel Sound fondaciji sa dodatnom donacijom od 3 miliona JPI od 2013. do 2015. godine.

Edifier Musician Foundation

Edifier je posvećen otkrivanju mladih muzičkih talenata i pružanju pomoći za ostvarenje njihovih potencijale.

Preko Edifierove muzičle fondacije ambiciozni muzičari dobijaju stipendije za pokrivanje troškova školarine, instrumenata, profesionalne razmene, takmičenja, resitala i koncerata.

Edifier stipendije

Edifierova posvećenost zajednici prevazilazi muziku. Edifier stipendira studente posle srednje škole iz različitih disciplina na Pekinškom tehnološkom institutu.

Posvećenost životnoj sredini

Edifier je posvećen:

  • Saradnji sa dobavljačima sirovina koji praktikuju ekološki prihvatljivu proizvodnju.
  • Korišćenju LED i T5 osvetljenja u svim kancelarijskim prostorimai proizvodnim pogonima.
  • Korišćenju solarnih panela za zagrevanje vode.
  • Korišćenju biološke obrade tečnosti za smanjenje i filtriranje emisija dima.
  • Korišćenju membranskih bioreaktora za recikliranje otpadnih voda.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ostavite odgovor

Sadržaj
Korpa
Odaberi model
Scroll to Top
Ne propusti akcije i nove proizvode! Prijavi se na Stereokod bilten.
Independently verified
43 recenzije
0
VAŠA KORPA
  • No products in the cart.