TOPING je vrh. Dajemo dublje značenje TOPPING-u, odnosno razvijanju i širenju, evaluaciji i kvalitetu. TOPPING uvek ostaje veran našoj prvobitnoj težnji, pridržava se ovog koncepta u potrazi i istražuje na putu Hi-Fi-ja.

Koncept i proizvodi TOPPING-a su osvojili priznanje audiofila širom sveta.

TOPPING čvrsto veruje da Hi-Fi treba da bude veoma ujedinjen sa prijatnim zvukom i vrhunskim performansama. Stoga, od svog osnivanja, TOPPING je odredio put istraživanja i razvoja paralelnog slušnog iskustva i parametara, i stavio istraživanje i razvoj na prvo mesto. Osnovali smo odeljenje za istraživanje i razvoj sastavljeno od viših inženjera i audiofila i uložili veliku količinu novca u kupovinu profesionalnih audio instrumenata kako bismo obezbedili performanse.

U 2016. i 2019. godini kupili smo profesionalne audio testere APk555 i APk555B od Audio Precision-a, koji su danas najbolji audio testeri u industriji, za istraživanje i razvoj i testiranje masovne proizvodnje. Svaki proizvod će ući u fazu prilagođavanja zvuka nakon postizanja odličnih parametara i performansi tokom procesa istraživanja i razvoja, a zatim ćemo ponovo proveriti da li su parametri i dalje odlični nakon dobijanja zadovoljavajućeg zvuka,.

Filteri

Prikaz 1–12 od 20 rezultata

Korpa

Cena

Boja

Izlaz za subwoofer

Prikaži još

Daljinski upravljač

Kategorije

Odaberi model

Ostavićete za sobom punu korpu?

Unesite svoje podatke da biste sačuvali sadržaj svoje korpe za kasnije. Ko zna, možda dobijete popust?

Scroll to Top
Ne propusti akcije i nove proizvode! Prijavi se na Stereokod bilten.
What Our Clients Say
69 recenzija
0
VAŠA KORPA
  • No products in the cart.