TOPING je vrh. Dajemo dublje značenje TOPPING-u, odnosno razvijanju i širenju, evaluaciji i kvalitetu. TOPPING uvek ostaje veran našoj prvobitnoj težnji, pridržava se ovog koncepta u potrazi i istražuje na putu Hi-Fi-ja.

Koncept i proizvodi TOPPING-a su osvojili priznanje audiofila širom sveta.

TOPPING čvrsto veruje da Hi-Fi treba da bude veoma ujedinjen sa prijatnim zvukom i vrhunskim performansama. Stoga, od svog osnivanja, TOPPING je odredio put istraživanja i razvoja paralelnog slušnog iskustva i parametara, i stavio istraživanje i razvoj na prvo mesto. Osnovali smo odeljenje za istraživanje i razvoj sastavljeno od viših inženjera i audiofila i uložili veliku količinu novca u kupovinu profesionalnih audio instrumenata kako bismo obezbedili performanse.

U 2016. i 2019. godini kupili smo profesionalne audio testere APk555 i APk555B od Audio Precision-a, koji su danas najbolji audio testeri u industriji, za istraživanje i razvoj i testiranje masovne proizvodnje. Svaki proizvod će ući u fazu prilagođavanja zvuka nakon postizanja odličnih parametara i performansi tokom procesa istraživanja i razvoja, a zatim ćemo ponovo proveriti da li su parametri i dalje odlični nakon dobijanja zadovoljavajućeg zvuka,.

Filteri

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Korpa

Cena

Boja

Izlaz za subwoofer

Prikaži još

Daljinski upravljač

Kategorije

Odaberi model
Scroll to Top
Ne propusti akcije i nove proizvode! Prijavi se na Stereokod bilten.
Independently verified
21 recenzija
0
VAŠA KORPA
  • No products in the cart.