, , ,

Airpulse A100 – aktivni HiFi zvučnici (crni)

97.704,00 рсд - sa PDV

Airpulse A100 – high end aktivni HiFi zvučnici visoke definicije.

Dostupnost: Samo 2 je preostalo na zalihama

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Šifra proizvoda: ED_A100_B Kategorije: , , ,
Brend:Airpulse

Airpulse A100

Airpulse A100 – high-end high definition aktivni HiFi zvučnici – dizajnirao Phil Jones (konstruktor AE1). Pojačalo ukupne snage 100W. 110 mm bas / srednjetonska jedinica, trakasti visokotonac. Analogni ulazi. AUX sa jednim krajem (RCA). Digitalni ulazi: SPDIF

Minijaturni bookshelf zvučnici A100, sa 5-inčnim vuferom deo su porodice aktivnih zvučnika AIRPULSE. Savršena kombinacija Hi-Res tehnologije, digitalne audio obrade i elegancije stvara audio sistem visoke vernosti sa opojnim kvalitetom zvuka i vizuelnom privlačnošću.

Sa visokim sjajem klavirskog laka A100 izgleda fantastično, nasleđujući izgled i zvučne karaktere Airpulseovog vodećeg modela  monitorskih zvučnika bliskog polja 7001, koje je dizajnirao Fil Džons. Koristeći isto XMOS jezgro kao i njegov veći brat A300, ovi skromno mali zvučnici pružaju izvanredne performanse iznad vaših očekivanja.

A100 nastavlja da koristi AIRPULSE-ov jedinstveni aluminijumski trakasti visokotonac sa hornom i vlasnički dizajniranu 5” aluminijumski šasiju sa niskim izobličenjem i drajver srednjeg opsega. Smešteni su u 18 mm debelom MDF kućištu visoke čvrstoće, koje je presvučeno atraktivnim klavirskim crnim lakom.

Poznati američki TRANSPARENT kabel se koristi u A100 za internu vezu, kako bi se obezbedio minimalni gubitak signala. Aktivni zvučnik ima visokoefikasno pojačalo klase D sa sistemom za digitalnu obradu signala (DSP), napajano takođe efikasnim napajanjem.

Sistem u A100 podržava višestruke ulaze, uključujući Bluetooth, AUX, PC, USB i optička vlakna. Frekvencijski odziv se kreće od 52Hz do 40KHz. Podržava reprodukciju zvuka visokog kvaliteta visoke rezolucije i dobio je zvanični Hi-Res certifikat.

BUDI ODVAŽAN

Airpulse A100 crni

Istakni se dizajnom naših zvučnika, koji svojim čistim, elegantnim uglovima govore o modernom senzibilitetu. Smelo istaknuto kućište iz AirPulse-a dodaje moderan detalj dekoru sobe.

KONSTRUKCIJA KUĆIŠTA

Airpulse A100 - konstrukcija kučišta

Kućište A100 je izrađeno OD MDF-a visoke čvrstoće, debljine 18 mm i obrađeno je atraktivnim klavirskim lakom. Da bi zvuk bio čistiji, unutrašnjost kućišta je u potpunosti obložena profesionalnim talasastim materijalom za apsorpciju zvuka.

Odzračna cev ovalnog oblika u A100 je pažljivo dizajnirana da minimizira buku strujanja vazduha.

TRAKASTI VISOKOTONAC SA HORNOM

Airpulse A100 visokotonac

Trakasti visokotonac A100 sa hornom nasledio je mehanizam visokotonca u AirPulseovom vodećem 7001 monitorskom zvučniku bliskog polja. Tanka aluminijumska trakasta dijafragma ima visoku osetljivost, odličan prolazni odziv, prošireni frekventni opseg i dobro definisanu rezoluciju.

Pedantno formulisan oblik horne proizvodi usmerene i optimizovane visoke frekvencije iz trakastog visokotonca, tako da su usmereni na slušaoce, minimizirajući neželjeni efekat od refleksije prostorije. Ovo takođe dovodi do superiorne slike zvučnika. Rezultat je pun i trodimenzionalni zvuk sa svakim dobro definisanim detaljem.

5” ALUMINIJUMSKI KONUSNI SREDNJI VUFER SA MINIMALNOM DISTORZIJOM

A100 srednji woofer

Srednji woofer je jedinica od 5” sa konusom od tvrdog anodiziranog aluminijuma, okačenog u težak, ultra krut liveni okvir od legure magnezijuma.

Originalni konus od aluminijumske legure (PAAC) srednjeg vufera je dizajniran na osnovu mukotrpne analize svih vrsta geometrije i materijala konusa korišćenjem Klippel laserskog dopler interferometra.

Glasovna zavojnica prečnika 35 mm je neobično veća od većine zvučnika ove veličine. Pokazalo se da veće zvučne zavojnice imaju manju kompresiju snage jer rade na nižoj radnoj temperaturi. Zvučno ovo znači realističniji dinamički prikaz muzike. To je dinamika u muzici koja joj daje emociju i ushićenje. Niža radna temperatura zvučne zavojnice takođe ima sporednu prednost pouzdanijeg zvučnika jer hladnija zvučna zavojnica znači mnogo manje šanse za kvar zvučnika.

Većina zvučnika koristi okruglu bakarnu žicu u zvučnoj zavojnici, ali mi koristimo daleko bolju jednoslojnu aluminijumsku traku obloženu bakrom namotanu na ivici. Trakasta žica glasovne zavojnice daje više električnog provodnika u zazoru magneta i povećava efikasnost, upravljanje snagom i smanjuje izobličenje.

Poseduje  neodimijumski motor velike snage koji obezbeđuje visok magnetni fluks koji pokriva ceo glasovni kalem zvučnika. Ova vrsta magnetne strukture u potpunosti napaja ceo glasovni kalem, uzimajući u obzir ekstremno kretanje konusa, dajući daleko bolji bas i znatno manje intermodulacione distorzije.

Za beskompromisne performanse, vufer A100 koristi hiper-tvrdi okvir od livene legure magnezijuma. Njegova krutost u velikoj meri smanjuje obojenost zvučnika, a njegov materijal pomaže da se toplota efikasno odvaja iz zvučne zavojnice, mnogo brže od tipičnog čeličnog okvira zvučnika, što sve u kombinaciji dovodi do povećane dinamike i upravljanja snagom i na kraju, do zadovoljavajućeg muzičkog iskustva koje se retko dobija od sistema ove veličine cenovnog ranga.

UNUTRAŠNJE OŽIČENJE NAPRAVIO TRANSPARENT

TRANSPARENT ožičenje

Kućište modela A100  izrađeno je OD MDF-a visoke čvrstoće, debljine 18 mm i obrađeno je atraktivnim klavirskim lakom. Da bi se dodatno smanjila obojenost zvuka, unutrašnjost ormarića je u potpunosti obložena profesionalnim talasastim materijalom za apsorpciju zvuka.

Odzračna cev ovalnog oblika u A100 je pažljivo dizajnirana da minimizira buku vetra.

POTPUNO DIGITALNO POJAČALO

XMOS

Deo za pojačanje snage je napravljen od 2 komada TAS5754 Class-D pojačala iz Texas Instrumenta. Ova komponenta je jedno od nekolicine pojačala klase D na tržištu koje kombinuje podršku za visoku ulaznu brzinu uzorkovanja i visoku izlaznu PWM noseću frekvenciju. Ova dva karaktera su neophodna za postizanje niske pozadinske buke i niske distorzije. Podrška za ulaznu brzinu uzorkovanja do 192 KHz garantuje celu vezu digitalne obrade bez ikakve promene brzine uzorkovanja signala. Njegova izlazna PWM noseća frekvencija od 768 KHz, dva puta do 384 KHz tradicionalnog pojačala klase-D, još je pogodnija za pokretanje visokoosetljivog trakastog visokotonca. Jedan TAS5754 je povezan u režimu mosta za vufer levog i desnog kanala, a drugo pojačalo je povezano u režimu mosta za trakaste visokotonce levog i desnog kanala.

Analogni prednji kraj koristi vrhunske komponente iz Texas Instrumenta. Sa posebnom konfiguracijom, čipset radi na 96 KHz da bi ponudio frekvencijski odziv do 40 KHz. Ulazni frekventni odziv širokog opsega garantuje temeljno akviziciju signala sa veoma malim izobličenjem. Da bi se izbegao unakrsni razgovor između dva analogna porta, A100 koristi relej umesto poluprovodničkog prekidača.

SPDIF prijemnik PCM9211 je takođe iz Texas Instrumenta, koji podržava ulaznu brzinu uzorkovanja do 216 KHz. Sa veoma niskim izlaznim podrhtavanjem, raspakovani audio signal se može isporučiti XMOS procesoru bez gubitka.

Bluetooth audio prijemnik je izgrađen na Qualcomm-ovom Bluetooth čipsetu, koji podržava APT-X dekoder i nudi daleko bolji kvalitet audio reprodukcije od onoga što tradicionalni Bluetooth SBC kodek može da predstavi.

Sistem rezerviše izlaz signala subwoofera u slučaju situacije koja zahteva niskofrekventno prikazivanje sa jakim basom. Jačina zvuka sabvufera se može podesiti glavnom kontrolom jačine zvuka

AIRPULSE A100 aktivni sistem zvučnika je savršena kombinacija jedinstveno dizajniranog konvencionalnog zvučnika i digitalnog sistema XMOS. Pedantan rad na podešavanju omogućava A100 da precizno reprodukuje bilo koju vrstu muzike. Njegova XMOS integrisana USB funkcija čini život mnogo lakšim, možete da reprodukujete izvore zvuka visokog kvaliteta bez kompresije i da uživate u muzici bez gubitaka jednostavnim preuzimanjem i instaliranjem softverskih paketa.

Nezavisna funkcija podešavanja visokih tonova i basa A100 može pomoći korisniku da lako podesi osvetljenost visokih frekvencija i količinu basa u skladu sa veličinom okruženja za slušanje.

Bas jedinica

5-inčni aluminijumski konus srednji vufer sa donjim vešanjem

Boja

Visokotonci

Trakasti visokotonac sa hornom

Izlazna snaga

L/R(Treble)10W+10W, L/R(Woofer): 40W+40W

Frekventni raspon

52Hz-40KHz

Odnos signal/šum dB(A)

L/R:≥90dB(A)

Izlazi

Proizvođač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Airpulse A100 – aktivni HiFi zvučnici (crni)“

P & O

Još uvek nema pitanja

Postavite pitanje

Na vaše pitanje će odgovoriti predstavnik prodavnice ili drugi kupac.

Hvala Vam na postavljenom pitanju!

Vaše pitanje je prihvaćeno i biće odgovoreno uskoro. Molimo Vas da ne predajete ista pitanja više puta.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

Dodajte odgovor

Hvala Vam na odgovoru!

Vaš odgovor je primljen i biće uskoro objavljen. Molimo Vas ne šaljite ponovo isti odgovor.

Greška

Warning

Dogodila se greška prilikom snimanja Vašeg pitanja. Molimo Vas prijavite grešku administratoru veb sajta. Dodatne informacije:

DinaCard
MasterCard
Maestro
American Express
Visa
Korpa
Odaberi model

Ostavićete za sobom punu korpu?

Unesite svoje podatke da biste sačuvali sadržaj svoje korpe za kasnije. Ko zna, možda dobijete popust?

Scroll to Top
Ne propusti akcije i nove proizvode! Prijavi se na Stereokod bilten.
What Our Clients Say
69 recenzija
0
VAŠA KORPA
  • No products in the cart.